RDÜ Misyon

Rauf Denktaş Üniversitesi’nin misyonu; eğitim alanındaki ihtiyaçları karşılamaya yönelik kusursuz bir eğitim ve öğretim sunmak, önde gelen araştırmalar yapmak ve topluma en üst seviyede hizmet vermektir. Bu misyondan hareketle; Rauf Denktaş Üniversitesi alanında başarılı öğrencileri kabul eder, araştırma kapasitesi yüksek olan öğretim görevlilerini işe alır ve modern ekipmanlar sağlar.

Belirtilen misyon; üniversitemizin tüm faaliyetlerinde yol gösterici olacak önceliklerin belirlenmesinde ve alternatifler arasından seçim yapılmasında üniversite yönetimine yardımcı olacaktır.

RDÜ Vizyon

Başta hukuk alanında olmak üzere bölgesinde; en üst seviyede kaliteli eğitim ve öğretim veren, araştırmalar yapan ve topluma hizmet veren lider bir üniversite olarak tanınmaktır.

Üniversitemizin misyonu ve bu çerçevede oluşturulan stratejik planın etkin uygulanması, yukarıda belirtilen erişebilir ve gerçekçi vizyonumuza en kısa sürede ulaşmamızı sağlayacaktır.