fbpx

Kıbrıs Sağlık ve Sosyal Bilimler Üniversitesi (KSTÜ) Rektörü, Prof. Dr. İbrahim Levent Taner, Üniversitemizi Ziyaret Etti

Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi (KSTÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Levent Taner ile Genel Sekreteri Dr. Serdal Gündüz bugün Üniversitemizi ziyaret ederek Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Bıçak ile yüksek öğretim konularını görüştüler. Prof. Bıçak, misafirlerine RDÜ’nün kaliteli eğitim verme konusunda uygulamaları ve öğrenci memnuniyeti ile ilgili çalışmaları hakkında bilgi verdi. İki Rektör üniversitelerindeki çalışmalarında ve çeşitli konularda işbirliği yapma konusunda görüş birliğine vardılar. Ziyarette Prof. Bıçak, KSTÜ Rektörü Prof. Dr. Taner’e Üniversitemizin bir armağanını takdim etti.