Üniversitemizde Öğrenci Temsilciliği ve Öğrenci Kulüpleri Faaliyete Geçti

Üniversitemizde öğrenci temsilciliği ve öğrenci kulüpleri faaliyete geçti. Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Bıçak ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Sabina Rajabova Öğrenci Temsilciği’ni ziyaret ederek Öğrenci Temsilciler Birliği Başkanı Zangar Raushanov (Kazakistan), Futbol Kulübü Başkanı Udeme Obong Abasiama (Nijerya), Hukuk Kulübü Başkanı Asrin Özdemir (KKTC), İşletme Kulübü Başkanı Behzod Kholmahmadzoda (Tajikistan) ve Kriket Kulübü Başkanı Muhammad Faazal Rafique (Pakistan). kendilerine ayrılan odalarında ziyaret etti. Daha sonra Öğrenci Temsilciler Birliği Başkanı ve Kulüp Başkanları ile bir toplantı yapan Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Bıçak, Öğrenci Temsilcilerine Öğrenci Temsilciliği’nin önemini anlatarak onların çeşitli konulardaki görüşlerini aldı.