fbpx

KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Sn. Cemal Özyiğit Üniversitemizi Ziyaret Etti ve Yeni Akademik Yılda Başarılar Diledi

KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Sn. Cemal Özyiğit, bugün Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyaret esnasında Üniversitemize yeni akademik yılda başarılar dileyen Sn. Özyiğit üniversitemizin konumunu, tasarımını ve tarihi dokusunu çok beğendiğini ve etkilendiğini belirtti. Ziyaret süresince Rauf Denktaş Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Rauf Denktaş, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Bıçak, Mütevelli Heyeti Üyesi Sn. Cengiz Kaan ve Üniversite İdari kadrosu da hazır bulundular. Ayrıca Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Bıçak, Sn. Cemal Özyiğit’e üniversite gelişim planı ile ilgili bir sunum yaptı.